profile

Univ.bacc. Ivana Anić

Studentica četvrte godine na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, na Odsjeku za anglistiku (engleski jezik i književnost, nastavnički smjer).

U septembru 2018., završila sam prvi ciklus studija na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, i stekla stručno zvanje Bachelor engleskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti.

Nudim instrukcije iz oblasti stranih te maternjeg jezika, prvenstveno engleski i talijanski jezik, te bosanski i hrvatski jezik.

Već imam iskustva sa održavanjem instrukcija sa djecom koja pohađaju i osnovnu i srednju školu; odgovorna, komunikativna, pouzdana, spremna na pomoć i suradnju, mogućnost prilagodbe i dogovora oko mjesta instrukcija.

Predmet: Engleski jezik

Cijena: 10 KM / čas
Trajanje časa: 60 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet , Početni

Opis: Nudim instrukcije i podučavanje engleskog jezika za osnovnu i srednju školu, kao i fakultet, te za osobe koje žele početi učiti engleski jezik.
Nudim pomoć pri savladavanju gradiva iz svih oblasti za osnovnu i srednju školu, kao i prevođenje raznih tekstova i pisanje eseja i sastava na engleskom jeziku.

GramatikaKnjiževnostPismene zadaćeČitanje i pisanjeIzgovor

Predmet: Bosanski jezik

Cijena: 10 KM / čas
Trajanje časa: 60 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet , Početni

Opis: Nudim instrukcije i pomoć pri savladavanju gradiva za osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje kako iz bosanskog, tako i iz hrvatskog jezika.
Nudim pomoć i pri pisanju eseja, pismenih zadaća kao i lektira, te i moje samostalno pisanje radova na zadanu temu.

GramatikaKnjiževnostPrijevodi / LektorisanjeLektirePravopisPismene zadaćeČitanje i pisanje