profile

Univ.bacc. Ivana Anić

Studentica četvrte godine na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, na Odsjeku za anglistiku (engleski jezik i književnost, nastavnički smjer).

U septembru 2018., završila sam prvi ciklus studija na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, i stekla stručno zvanje Bachelor engleskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti.

Nudim instrukcije iz oblasti stranih te maternjeg jezika, prvenstveno engleski i talijanski jezik, te bosanski i hrvatski jezik.

Već imam iskustva sa održavanjem instrukcija sa djecom koja pohađaju i osnovnu i srednju školu; odgovorna, komunikativna, pouzdana, spremna na pomoć i suradnju, mogućnost prilagodbe i dogovora oko mjesta instrukcija.

Također bih izdvojila da sam dva mjeseca radila u jednoj osnovnoj školi u Sarajevu, te sam i na taj način stekla dosta iskustva i upoznala se još više sa knjigama poput Family and Friends, Challenges 1, 2, 3 i 4.

Predmet: Strani jezici

Cijena: 10 KM / čas
Trajanje časa: 45 minuta
Stepen: Srednja škola , Fakultet , Početni

Opis: Nudim instrukcije iz talijanskog jezika za osnovnu i srednju školu, te za fakultet, i osobe koje žele početi učiti talijanski jezik.
Nudim pomoć pri savladavanju gradiva iz svih oblasti za osnovnu i srednju školu, fakultet, kao i prevođenje raznih tekstova i pisanje eseja i sastava na talijanskom jeziku.

Italijanski

Predmet: Engleski jezik

Cijena: 10 KM / čas
Trajanje časa: 60 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet , Početni

Opis: Nudim instrukcije i podučavanje engleskog jezika za osnovnu i srednju školu, kao i fakultet, te za osobe koje žele početi učiti engleski jezik.
Nudim pomoć pri učenju, pri gramatičkim elementima, savladavanju gradiva iz svih oblasti za osnovnu i srednju školu, kao i prevođenje raznih tekstova i pisanje eseja i sastava na engleskom jeziku.

Osobno imam stečeno iskustvo pružanja instrukcija iz navedenih oblasti kako za učenike osnovne, tako i srednje škole.

Prevod / LektorisanjeGramatikaKnjiževnostPismene zadaćeČitanje i pisanje

Predmet: Bosanski jezik

Cijena: 10 KM / čas
Trajanje časa: 60 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Početni

Opis: Nudim instrukcije i pomoć pri savladavanju gradiva za osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje kako iz bosanskog, tako i iz hrvatskog jezika.
Nudim pomoć i pri pisanju eseja, pismenih zadaća kao i lektira, te i moje samostalno pisanje radova na zadanu temu.

GramatikaKnjiževnostPrijevodi / LektorisanjeLektirePravopisPismene zadaćeČitanje i pisanje