profile

Elvedin Šabanović

Instrukcije MUZIČKA TEORIJA, KLAVIR, HARMONIJA, SOLFEGGIO, KONTRAPUNKT
U periodu od 2017. pa sve do danas redovno držim instrukcije iz navedenih predmeta.Zovem se Elvedin Šabanović i rođen sam 16.6.1999. u Tuzli. Od malih nogu pokazivao sam interesovanje za muziku što je rezultiralo time da svoj život posvetim nauci o istoj.

Kroz školovanje ostvarivao sam zapažene rezultate na takmičenjima u Bosni I Hercegovini i šire, a moj životni cilj je da svoje znanje prenesem na druge, te im dam šansu da postanu bolji od mene, svog okruženja I što je najbitnije najbolja verzija sebe.

Rad sa djecom je kompleksan i zahtjeva punu posvećenost koju ljubavlju prema muzici gradim svakodnevno. Časovi koje održavam su najbolji odraz onoga šta muzika predstavlja za mene, ljubav, empatija, razumjevanje, strast.

U radu sa djecom primjenjujem najsavremenije metode podučavanje koje iz dana u dan usavršavam čitajući knjige najvećih svjetskih učitelja, pohađajući mnoge seminare, ali i usvajajući znanje profesora sa Muzičke akademije u Sarajevu.

Predmet: Muzika

Cijena: 25 KM / čas
Trajanje časa: 60 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Početni

Opis: Instrukcije/časovi:
-MUZIČKA TEORIJA
-KLAVIR
-HARMONIJA
-SOLFEGGIO
-KONTRAPUNKT

U periodu od 2017. pa sve do danas redovno držim instrukcije iz navedenih predmeta. Učenici kojima sam držao instrukcije ostvarivali su I ostvaruju zapažene rezultate u svojim školama, ali I raznim takmičenjima.

Klavir