profile

Dipl.ing. Adna Sijerčić

Moje ima je Adna Sijerčić, rođena sam, živim i studiram u Sarajevu. Završila sam prvi ciklus studija (2014/2017) na Internacionalnom Burch Univerzitetu, na fakultetu sa Inžinjering i prirodne nauke, odsjeka za Genetiku i Bioinžinjering, kao njihov stipendista sa odličnim prosjekom. Trenutno sam na drugom ciklusu studija, na Master programu, istog fakulteta, ali odsijek za Antropološku genetiku. U oba ciklusa nastavu pohađam na engleskom jeziku. Objavila sam jedan konferencijski rad u sklopu 1st International Conference on Medical and Biological Engineering in Bosnia and Herzegovina (CMBEBiH) sa naucnim radom '' BioEcomat (BEC) - Machine for recycling biotech drugs''. Drugi rad je naučni rad koji je u izradi i pripremi za objavu, na temu moga diplomskog rada iz oblasti mikrobiologije - bakterijski biofilmovi. Budući da me zanima rad sa studentima i učenicima i imam želju i volim da prenosim znanje moj rad se najviše na tome i bazirao, počevši od srednje škole pa tako nastavljajući i na fakultetu. Na fakutetu sam kao stipendista radila kao demontrator i intruktor.

Predmet: Engleski jezik

Cijena: 15 KM / čas
Trajanje časa: 45 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet , Početni , Napredni

Opis: Imam zavrsen fakultet na engleskom jeziku iz oblasti medicine, prevodila sam tekstove za razne firme, dajem intrukcije i pocetnicima i naprednijim, i osnovna skola i fakultet. Volim objasnjavati i prenositi znanje i izuzetno imam strpljenja sa djecom, a i sa odraslima :)

Prevod / LektorisanjeGramatikaPismene zadaćeČitanje i pisanjeIzgovor

Predmet: Veterina

Cijena: 15 KM / čas
Trajanje časa: 45 minuta
Stepen: Srednja škola

Opis: Imam zavrsen fakultet na engleskom jeziku iz oblasti medicine, a zavrsila sam srednju veterinarsku skolu. Volim objasnjavati i prenositi znanje i izuzetno imam strpljenja za rad sa ucenicima.

Anatomija domaćih životinjaFiziologija domaćih životinjaBiologija u veteriniVeterinarska mikrobiologija

Predmet: Hemija

Cijena: 15 KM / čas
Trajanje časa: 45 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet

Opis: Imam zavrsen fakultet na engleskom jeziku iz oblasti medicine, kroz ovaj fakultet sam prosla 5 razlicitih hemija, a s obzirom da mi je specijacizacija genetika i bioinzinjering, hemija je jedna od bitnijih nauka. Dajem intrukcije i pocetnicima i naprednijim, i osnovna skola i fakultet. Volim objasnjavati i prenositi znanje i izuzetno imam strpljenja sa djecom, a i sa odraslima :)

Organska hemijaAnorganska hemijaElektrohemija

Predmet: Biologija

Cijena: 15 KM / čas
Trajanje časa: 45 minuta
Stepen: Osnovna škola , Srednja škola , Fakultet , Početni , Napredni

Opis: Imam zavrsen fakultet na engleskom jeziku iz oblasti medicine, tj. diplomirani sam inzinjeg Genetike i bioinzinjeringa, tema diplomskog rada mi je bila iz oblasti mikrobiologije. Dajem instrukije iz iz teorijskog dijela, a i iz prakticnog laboratorijskog. Dajem intrukcije i pocetnicima i naprednijim, i osnovna skola i fakultet. Volim objasnjavati i prenositi znanje i izuzetno imam strpljenja sa djecom, a i sa odraslima :)

MikrobiologijaMolekularna biologijaGenetika